onsdag 1 juni 2011

Quaters

Sofia kom hit igår kväll. Hennes värdpappa hade köpt state quaters maps till oss så vi satte in alla våra mynt i dom. Jag saknar bara Texas sedan tre om dom extra.. Så är nästan klar! Ska se till att hitta de sista fyra innan jag åker hem!

Love
-Sandra

3 kommentarer:

 1. Coolt vet du var han köpte dem? Skulle också vilja ha en:)
  När du tog ditt körkort hör i NY var du tvungen att lämna in ditt svenska då?? Jag vill ta ett körkort här i NY men vill inte lämna in mitt svenska och sedan när jag åker hem byta tillbaka det amerikanska mot det svenska...

  SvaraRadera
 2. Han köpte dom på ebay! Så bli medlem där så kan du hitta o du har tur. Man får ju leta och så. Vi hade tur som hittade två stycken. Sjukt fina också :)

  Jag åkte faktiskt och skule ta körkortet först men tanten som checkade alla sa att om jag ville ha en nys license så behövde jag lämna in mitt svenska. Men sedan sa hon om jag åker hem igen och bokar ny tid och kommer tillbaka med en förare vid min sida och den personen visar upp sitt körkort och du ditt permit så kommer du kunna behålla båda :) Ett litet knep bara. Så jag har båda korten och kommer kunna behålla dom. Dock är det amerikanska bara ett preliminärt körkort som går ut när mitt visa går ut. Tror det är så dom gör det här i New York. Min pojkvän tog i Massachusets och där är det helt annorlunda.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det räckte som svar! :)

  SvaraRadera