tisdag 17 maj 2011

Promoter

Har fått lite frågor om hur man hittar de promoters. Det är en ganska svår fråga att svara på. Men eftersom att jag bor i New York så finns det gott om promoters här och det är lätt att hitta dom genom vänner och bekanta. Vet inte hur det går till i andra städer, men många har facebook grupper där alla deras event finns uppe. Kolla med folk i staden ni bor så ska ni se att ni hittar några. Om ni bor eller ska bo i New York så kan ni fråga mig :)

Kram
-Sandris

7 kommentarer:

 1. Vi får exakt lika dana drinkar som på bilden när vi är ute med promoters, hatar dem haha, iaf den som är orange. Men, gratis är gratis så då får man hållas eller betala en egen drink :)

  SvaraRadera
 2. Vi brukar få blanda våra drinkar själva när vi är ute så man får välja vilken dricka man vill ha :P hehe. Jag gillar dock den orangea bäst :)
  Du har rätt, gratis är bra ;) Redan tillräckligt dyrt att befinna sig i detta landet ;) Annat man vill spendera pengar på! hehe

  SvaraRadera
 3. ja vi får också blanda själva, eller vi får in vodkaflaskor och sen lite att blanda med, men jag gillar inget av det haha ;D Ja jag håller med.. Det är dyrt att festa här i London med, åtminstonde på VIP klubbarna haha så då håller man sig till gratis :D

  SvaraRadera
 4. Hej! Först vill jag berömma dig o din blogg, så inspirerande!:) sen skulle jag vilja ställa en fråga. Jag ska åka till sommaren/hösten som au pair, o då behöver jag en ny laptop. Ska jag köpa en i Sverige, eller kan man köpa en i USA? Skiljer priserna något? O hur ar du gjort med din mobil?:) tacksam för svar!:) kramar!

  SvaraRadera
 5. Hejsan! :) Tack så mycket!
  Jag köpte en laptop hemma i sverige innan jag åkte, tänkte att det är bättre när det gäller garanti och försäkringar. Sedan vet jag ju folk som har köpt datorer här för att det är billigare, men då måste man köpa nytt tangentbord och allt det där eftersom att det är annorlunda här.

  Jag rekommenderar att ta med mobilen, bra att ha om du får besök och sådant :) Så ni kan ha kontakten. Dock så har jag alltid mobilen avstängd annars, förutom när folk är på besök osv.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hej! Är du fortfarande kvar i ny? Jag har vart här i 2 månader nu :) Har du några promoters som jag kan kontakta?

  SvaraRadera