söndag 10 april 2011

"Walk thru"

Blev en girls night out med tjejligan, Cicci, Carro, Sofia och jag. Kvällen började fint hemma hos Sofia med vin, brownie och gladd (förfest inför min födelsedag, haha). När klockan slog tolv hoppade vi in i bilen och Sofias värdpappa körde oss till klubben. Mulcahy's heter klubben. Helt sjukt nice ställe! Rekomenderas för alla som bor här i närheten alltså. Blev en lång kväll med mycket öl, dans och "walk thru" Mc donalds. Ja... vad gör man inte om man vill ha fyllemat! haha. Kan ju säga att det inte gick så bra dock, inget att försöka sig på igen haha! Men kul var det.Ni är grymma tjejer! Fantastic four eller vad ska man säga?

Lots of love
-Sandra

5 kommentarer:

 1. hej! Riktigt bra blogg du har! :) Tänkte bara fråga, du är inte 21 va? Är det då svårt att komma in på klubbar i NY osv? Är de stränga med åldern? Ha de gött / Johanna

  SvaraRadera
 2. Tänkte fråga samma sak som kommenteren innan. Såg att du var 19 och det enda jag har hört är att de är jättestränga med åldern i USA.

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! :) Alltså vi har alltid gått ut med promoters, och de släpper in oss gratis och fixar gratis dricka hela kvällen. Men på senare dagar har vi skaffat fake id också. Våra egna svenska körkort. Så vi går in på dom. De har nämligen ingen aning om hur ett sådant ser ut och kollar på oss som idioter när vi visar dom. Så stränga kan jag ju inte påstå att dom är ;)

  SvaraRadera
 4. hehe, jaha. Det låter ju perfekt i sånna fall! :D Men de ser inte att det tex står 92-03-03 på körkorten? Så de förstår att man är född då? Tack för hjälpen! :)
  / Johanna

  SvaraRadera
 5. Vi har andrat dom i datorn saklart och laminerat sjalva, hehe. Ser jattefekt ut men det har ju dom ingen aning om!

  SvaraRadera