söndag 5 juli 2009

FYI

Förlåt för att jag varit lite dålig på att uppdatera, det har varit så mycket på sista tiden. Massa tid med Niklas och annat roligt.

Igår var hela familjen på Marstrand och träffade familjen Walding. Jag gick iväg med Fredrik för att bada och sola med hans vänner som jag träffat ett par gånger tidigare. Det var ett grymt bra badställe med olika höjder på klipporna som man kunde hoppa ifrån. Jag var feg, som vanligt och vågade inte hoppa från 3an. Men när jag stod där och tittade ner på vattnet hör jag någon komma springandes bakom mig, FREDRIK! Jag hann inte tänka innan jag var i luften påväg ner mot vattnet. Snacka om hjärtattack!!! Men det var roligt, så antar att jag måste säga tack till dig Fredde :* Nu vågar jag hoppa (A). haha. Gjorde det nämligen fler gånger :D hihi.

På kvällen plockade Niklas upp mig och vi åkte på någon lollig Torslandafest, stannade inte så länge utan åkte hem och sov. Sista natten tillsammans innan Grekland :( <3 Saknar dig redan my love <3.

FYI, jag har börjat packa :) Är sjukt taggad inför veckan! Kommer bli riktigt nice. Bara så jobbigt att resa ifrån min älskling :( <3 Men en vecka går ganska fort :*

Take care <3
xoxo
-S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar