onsdag 10 juni 2009

Spola tillbaka?

Actually i didn't go to school today... sorry. Men det blir skola i morgon för att prata med rektorn om stipendiepengar för Taizé resan. Hoppas det går bra och att vi får lite pengar av skolan i alla fall.

Sitter hemma nu, kom precis ut ur duschen. Har flätat hela håret så kommer få lockar :) Så roligt att fixa med håret hihi.

Anyways, har kollat på några avsnitt av Kyle XY nu på morgonen och nu sitter jag och filosoferar över meningen "You don't know what you got till it's gone". Det är faktiskt väldigt sant det där. Man vet inte vad man har, hur bra man har det och hur lyckigt lottad man är innan det är försent. Jag vet hur det är att förlora en bästa vän (eller två :(..) och man upptäcker inte hur lycklig man är och hur bra man hade det innan man förlorat det... Vet inte om det finns så mycket att göra åt saken när man väl förlorat det man hade, som att det redan är försent. Det går inte att spola tillbaka tiden och göra det som är gjort ogjort. Även fast det är min högsta önskan, jag önskar att allt var som förut, "cause i don't know what I got till it's gone..." Miss you guys... <3

Tänker på er hela tiden, det vet ni.
Love you <3


xoxo
-S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar